Start

Op zaterdag 4 november vertrekken we tussen 10.00 en 11.00 uur vanaf het HCE terrein aan de Officiersweg in Epe. Hier word je tussen 9.00 en 10.00 uur verwelkomd met koffie, thee en cake. Het parkeerterrein ligt tegenover vakantiepark de Jagerstee.

De Sint Hubertusrit voert vanaf het startterrein richting de bossen, waarbij tijdens de tocht er de mogelijkheid is om (grof)wild te ontdekken en te genieten van de natuur in haar prachtige herfstkleuren.

Tussenstop
Aangekomen bij de Sint Hubertus stopplaats (bij de Ossenstal) wordt de paarden rust gegund en kunnen honden aangelijnd worden uitgelaten. Onder het genot van een drankje en hapjes met Wild zullen de Jachthoornblazers boeiende Jachthoornpartijen laten horen. 

Tevens zal hier de inzegening door de pastoor plaatsvinden. Ook honden met hun bazen uit de omgeving kunnen hier een inzegening ontvangen. Deze worden tussen 11.00 en 12.00 uur bij de Ossenstal verwacht.
Na deze versterking voor lijf en geest gaat de rit verder door de bossen.

Warm buffet
Het eindpunt van de rit is weer op het HCE terrein aan de Officiersweg. Hier kunnen de paarden verzorgd worden.

Vanaf 13.30 uur wordt er in het restaurant van de Jagerstee een uitgebreid warm buffet geserveerd waar we alle verhalen van de dag met elkaar kunnen delen. Een vegetarische schotel is ook mogelijk. Dit moet op het inschrijfformulier worden aangegeven.

Neem je hond mee
Honden mogen (aangelijnd) worden meegevoerd. Degenen die niet meerijden, maar deze mooie traditie willen meemaken worden van harte uitgenodigd om (ook met hond) bij de Ossenstal te komen kijken. Voor de honden staat een maaltijd van Dog Nutrition klaar.

Draag passende kleding

Van alle deelnemers wordt verwacht dat zij in de stijl van de jacht meerijden, dus voor ruiters bijvoorbeeld een zwart, rood of tweed rij-jasje en menners groene, bruine of zwarte kledij. Dit draagt bij aan de sfeer van de tocht.

Meedoen
Wie mee wil rijden met deze Sint Hubertusrit, kan zich opgeven vóór 31 oktober via het inschrijfformulier.

De deelnamekosten zijn:

  • € 38,50 per persoon inclusief koffie met cake, hapjes en drankje tijdens de stop en het uitgebreide wildbuffet.
  • € 17,50 per persoon zonder buffet

Voor leden van de Hippische Vereniging Epe geldt een leuke korting. Word nu lid!

Consumpties tijdens het wildbuffet kunnen separaat worden afgerekend.

Deelnameregels
Voor ruiters geldt een minimum leeftijd van 12 jaar en t/m 17 jaar met begeleiding van een deelnemer van 18 jaar of ouder. Voor menners geldt een minimum leeftijd van 18 jaar. Zie alle voorwaarden op het deelnamereglement.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op.