Plaats uw bericht...

 

53 Berichten
Anneke van der Schouw (Oosterwolde)

We hebben er onwijs veel zin in! In 2006 voor t eerst (met die grote schimmel , die lange rok en die hoge hoed) en daarna een aantal jaren niet. Nu weer wel!

Petra Vermaat (Hellevoetsluis)

Wat een leuk evenement. Samen met 4 ijslanders hebben wij een heerlijke dag gehad. Goed georganiseerd. Jammer dat niet iedereen netjes was aangekleed, wij hebben ons in elk geval aan de dresscode gehouden. Volgend jaar hopen we weer van de partij te zijn.

Nathalie Bourgonje (Twijzel)

Wat hebben we weer genoten van de rit! De kleuren in het bos waren fantastisch, het was gezellig, prachtig weer, mooie route en zalig gegeten. En de blazers....bedankt voor de fantastische klanken!

h.bosch (zwolle)

Hallo , wie o wie heeft er een trailertje om mijn shetlandertje op te halen voor de hubertus rit in epe op 31oktober , heb zelf wel een aanhanger om het koetsje op te plaatsen .

graag zo spoedig mogelijk te reageren .

u mag mij belllen onder nummer 06 38411220.

ik woon aan de schellerweg 116 8017ak te zwolle.

Iris van Blijderveen (Epe)

De eerste St Hubertusrit met mijn jonge IJslander die sinds dit jaar 'echt' onder het zadel is! Hij vond het erg spannend, maar heeft zich braaf gedragen. :-) Het weer was ook prachtig, gelukkig had ik hem deels geschoren en we hebben veel gestapt, en zijn, omdat het toen intussen toch echt t-shirtjesweer was, na de pauze maar verkort teruggegaan. Ook het eten was erg lekker! Ik heb me er echt van moeten weerhouden om een tweede keer op te scheppen puur voor de lekker. :-)

Als iemand van de toeschouwers nog foto's van ons heeft die ze zouden willen opsturen, zou dat leuk zijn! Een zwarte IJslander met bruin geruit dekje, en ik met bruine rijbroek en paarse jas. Mijn e-mail is punkyfox@hotmail.com. Alvast bedankt!

Ria Janssen (Arnhemn)

Mijn eerste Sint Hubertus rit, wat een geweldige ervaring. Via Oscar zijn we in contact gekomen met Wypke en Jelly Kampstra en niet te vergeten “Dribbel” de Jack Russel. Wat een feest daar boven op de bok, met het mooiste weer van de wereld door de schitterende omgeving van Epe te kunnen rijden, wat wil een mens nog meer. Ik heb genoten van alle ruiters en aangespannen wagens. Bedankt voor de uitstekende organisatie en de mooie sfeer. Wypke en Jelly dikke kus voor jullie gastvrijheid en vakmanschap, hier kan ik weer een jaar op teren. PS nog een dikke knuffel voor Dribbel.

Anne van Schooten (Arnhem)

Een geweldige dag, met dank aan de Fam. Kampstra, en Oscar die het mogelijk maakte dat wij mee mochten rijden op de wagen.
Dit was heel wat mooier dan twee jaar geleden in de paarden tram.
De twee Merens trokken de wagen met 4 deelnemers met gemak, volgens mij hadden ze na afloop nog wel zo`n ronde willen doen.
Lof voor de organisatie!

Gonny van den Broek (Uithoorn)

Voor de tweede keer deze rit mee gereden en wederom heerlijk genoten van alles ! Hoewel ik niet kerkelijk ben vond ik de woorden van Pastoor Daggenvoorde erg prettig en oprecht en was de zegening voor mij toch één van de hoogte punten !
Heerlijk gegeten van al het wild en een gezellige rit gehad, zowel met de menners als de ruiters/ amazones die onze aangeboden koekjes erg konden waarderen !
Zeker tot volgend jaar !
Gonny vd Broek Veilig Mennen